ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

COLORCERAMIC

40+ ΕΤΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Πρόκειται για μια νέα τεχνοτροπία που δημιούργησε για εσάς το colorceramic.

COLOR-CERAMIC

Σχετικά με το ColorCeramic.gr

COLOR CERAMIC. Αναλυτικότερα , η νέα αυτή τεχνογνωσία εστιάζει στην εκτύπωση ανεξίτηλης, απάλιωτης και ανθεκτικής στο χρόνο πορσελάνης.

Προορίζεται για μνημεία και οποιαδήποτε άλλη εξωτερική χρήση με υψηλά επίπεδα τεχνικής και αισθητικής απόδοσης.

Με προσήλωση πάντα στον πελάτη , επεξεργαζόμαστε την φωτογραφία σας στο μέγιστο βαθμό με αποτέλεσμα, η πολύχρονη επιτήδευση μας στον τομέα αυτό , να αποφέρει την φυσική αποκατάσταση της φωτογραφίας και να δώσει στην πορσελάνη σας με ακρίβεια,την ορθότητα και ποιότητα των χρωμάτων που απαιτείται.

Στο κατάστημα περιλαμβάνονται επίσης είδη μνημείου σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών. Οι εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας γίνονται σε πορσελάνη, γυαλί, καμβά καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο υλικό της αρέσκειά σας.

Η Color Ceramic αναλαμβάνει την επεξεργασία των φωτογραφιών σας με απόλυτο σεβασμό στο αρχικό υλικό, στιs οδηγίεs σαs και με σύντομους χρόνους παράδοσης. Εκτύπωση παλαιών ασπρόμαυρων φωτογραφιών, συνδυασμός δύο ή περισσοτέρων φωτογραφιών σε μία, μετατροπή ασπρόμαυρων φωτογραφιών σε έγχρωμες, βελτίωση ποιότητας (retouch) φωτογραφιών, προσθήκη κειμένων ή διακοσμητικών σχεδίων, αλλαγή φόντου, ρούχων, προσθήκη προσώπου από άλλη φωτογραφία κ.ά.

Σας ευχόμαστε καλές αγορές!