Όροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα ColorCeramic.gr. Το Ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς, τους επισκέπτες ή πελάτες , μόνο με την αποδοχή από πλευράς σας των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του ColorCeramic.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα ColorCeramic.gr. Το Ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς, τους επισκέπτες ή πελάτες , μόνο με την αποδοχή από πλευράς σας των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του ColorCeramic.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

Πληροφορίες προϊόντων

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για τo ColorCeramic.gr. Επιπλέον, όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις περιγραφές των προϊόντων που προέρχονται από τους συνεργάτες ή τους προμηθευτές μας, το ColorCeramic.gr απαλλάσσεται κάθε ευθύνης όσον αφορά στην ισχύ του περιεχομένου τους.

Τιμές

Οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις (23% ΦΠΑ) εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη. Το ColorCeramic.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα του Site του σε οποιαδήποτε στιγμή.

Διαθεσιμότητα

Σημειώστε πως διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας μέσα στο πλαίσιο των διαθέσιμων αποθεμάτων μας. Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμα μας, δεσμευόμαστε να σας επικοινωνήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας σας για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σας παραδοθεί το προϊόν.

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι ένα θέμα μείζονος σημασίας για τη Color Ceramic. Tα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και επισκεπτών της σελίδας μας είναι απολύτως εμπιστευτικά.

Η Color Ceramic συλλέγει και χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε και την παροχή δυνατότητας ευρύτερης και ευκολότερης πρόσβασης στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και την πληρέστερη ενημέρωσή σας για τα υπάρχοντα και τα νέα προϊόντα μας, τις ειδικές μας προσφορές και άλλα νέα που θεωρούμε ενδιαφέροντα.

Η συλλογή προσωπικών δεδομένων διενεργείται με ποικίλους τρόπους και μόνον εφόσον έχουμε τη συγκατάθεσή σας. Για παράδειγμα, είναι πιθανό να σας ζητηθούν τα πλήρη στοιχεία σας όταν επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με επιστολή, όταν κάνετε μια αγορά. Τα στοιχεία που συλλέγουμε αποθηκεύονται σε μια ασφαλή βάση δεδομένων.

Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνον εσωτερικά από τη Color Ceramic και σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα πωληθούν σε τρίτους.

Ως προσωπικά δεδομένα θεωρούμε το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο, τη φυσική σας διεύθυνση, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση κ.λπ.

 Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της Color Ceramic υπόκειται σε πιθανές τροποποιήσεις χωρίς πρότερη ειδοποίηση. Σας παρακαλούμε να ενημερώνεστε για αυτές από την παρούσα σελίδα σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Τρόποι Αγοράς

  1. Παραγγελία on-line: Μπορείτε να κάνετε απευθείας την παραγγελία σας όλο το 24ωρο ενώ βρίσκεστε μέσα στο σύστημά μας, ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος.
  2. Τηλεφωνικά: Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο τηλέφωνο 2351030909
  3. Με e-mail: Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο email sales@colorceramic.gr
  4. Με Fax: Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο Fax 2351030909

* Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

1. Κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρίας μας

Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας* σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας και να μας στείλετε την απόδειξη κατάθεσης με fax στο 2351030909

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  • EUROBANK
  • CITIBANK
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  • ALPHA BANK

* Όλα τα τραπεζικά έξοδα (επιβαρύνσεις από μεταφορά από άλλη τράπεζα κτλ) επιβαρύνουν τον πελάτη.

2. Με αντικαταβολή

Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε το μεταφορέα την στιγμή που θα τα παραλάβετε. Το εφάπαξ κόστος διαχείρισης αντικαταβολών ανέρχεται στα 6 ευρώ. (αν υπάρχει κόστος διαχείρισης αντικαταβολών)

Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν μπορεί να εφαρμοστεί για ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Η Color Ceramic διατηρεί το δικαίωμα άρνησης αποστολής με αντικαταβολή.

Έξοδα αποστολής προϊόντων:   από       ευρώ έως     ευρώ για απλή αποστολή εντός της Ελλάδας

Η Color Ceramic διατηρεί το δικαίωμα επιλογής του μέσου αποστολής της παραγγελίας (ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ COURIER). Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί συγκεκριμένο τρόπο ή μέσο αποστολής, δεν ισχύει ο παραπάνω πίνακας χρεώσεων ούτε η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής και προϋποθέτει επικοινωνία με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας μας.

Όλα τα προϊόντα μας μεταφέρονται με ευθύνη του πελάτη.

Παρακαλούμε πριν την παραλαβή των προϊόντων από την ταχυμεταφορική, την μεταφορική εταιρεία ή το ταχυδρομείο να ελέγξετε για την ακαιρεότητά τους.

Επιστροφή προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μια παραγγελία και να επιστρέψετε το προϊόν εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα το παραλάβετε.

Στην περίπτωση αυτή σας γίνεται επιστροφή χρημάτων στις 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση, δεν έχει αποσφραγιστεί ή καταστραφεί η συσκευασία του και συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Σας επιβαρύνουν τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στην εταιρία μας.

Ακύρωση παραγγελίας

Αν κατά λάθος εκτελέσατε μια παραγγελία μπορείτε να μας στείλετε ένα email ή να μας καλέσετε στο 210 5012266 και να μας εξηγήσετε το λάθος. Εμείς θα φροντίσουμε ώστε να ακυρωθεί αν το επιθυμείτε.

•

Διαθεσιμότητα προϊόντος

Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε περίπτωση όμως που κάποια από αυτά δεν είναι επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για να σας ενημερώσουμε.

Χρόνος αποστολής παραγγελιών

Συνήθως ο χρόνος αποστολής των  παραγγελιών είναι  5  εργάσιμες ημέρες.

Παραλαβή από το κατάστημά μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας Εθνικής Αντιστάσεως 16, Κατερίνη.

Πριν έλθετε, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε πρώτα ότι τα προϊόντα που παραγγείλατε υπάρχουν και ότι η παραγγελία σας έχει ετοιμαστεί.